Vanliga fiberfrågor med svar

Vanliga fiberfrågor med svar

Om den här sidan

Den här sidan/bloggen är till för att ställa frågor samt hitta svar på de vanligaste frågorna som rör fiberprojektet som vi tillsammans driver i Skövde Fiber AB.

Påhittat rykte från Bredbandsbolaget

SkultorpPosted by Stefan Larsson 2016-02-24 00:17:23

Fick ikväll (23 feb) reda på av en skribent i Skultorps fb-grupp, att tyvärr även Bredbandsbolaget (BB) gått ut med till Skultorpsborna, att Skövde Fiber ska ha dragit sig ur Skultorp.

Tyvärr, så blir det ofta när bara vinstpengen får styra och omtanken om fastighetsägarna kommer i andra eller tredje hand.
Skövde Fiber AB är lokala aktörer, ALLA som jobbar ideellt med detta bor INOM området (var bor folket som informerar om BB och IP Only tro...;-)
Bor de i Landskrona, Stockholm lr Överkalix bryr de sig garanterat mindre om människorna kring Skövde, än om de själva skulle bo i Hentorp lr Skultorp.

Dessutom är det faktiskt inte så konstigt att de båda storbolagen ljuger om att vi dragit oss ur Skultorp, de vet ju själva att de lurar varje fastighetsägare på 20.000:-, fastighetsägaren betalar materiel och installation åt IP Only lr BB, men dessa fortsätter ändå själva att äga hela rasket. De vet ju att vi moraliskt gör det rätta, det kunden betalar för ska kunden självfallet också få äga, men vill naturligtvis att Skultorpsborna skriver på deras avtal INNAN gemene kvinna/man i Skultorp inser detta.
Samma sak förklarar än tydligare, varför de har så korta betänketider !!